Vi säljer alla kläder på kommission!!!

Vi tar in kläder till försäljning som får hänga här i en månad. Du får betalt i efterhand om kläderna sålts under den tiden.

Vi prissätter varje plagg för sig. När de sedan hängs ut i butiken har vi dubblat priset och lagt på moms. Ett exempel: Om du ska får 70kr för en tröja, priset i butiken blir då 159kr.

Kläderna måste vara nytvättade och strukna, fint hopvikta och max 2 år gamla. Vi har bara möjlighet att ta in kläder till rätt säsong. Vårkläder i mars, sommarkläder i maj osv...

Med nytvättade så menar vi att det tvättats precis innan du lämnat in dem. Har du låtit kläderna ligga på vinden eller i källaren från förra säsongen måste de tvättas igen. Vi tar aldrig in kläder som inte doftar gott.

Sortera väl hemma!!! För att vi ska gå igenom dina kläder så vill vi att det mesta ska uppfylla våra krav. Det är bättre att lämna in tio fina plagg och två tveksamma än att ta med femtio plagg av rubb och stubb och tro att vi ska gå igenom dem, det har vi inga möjligheter att göra. Lämna in i kläderna i det skick du själv skulle vilja handla dem i.

Lägger man ner tid på att tvätta, stryka, vika ihop och lämna in dem i rätt tid så ökar ju chanserna att vi tar in dina kläder och att de också säljs - och det är ju det som är själva poängen!!!

Vi väljer vad vi vill sälja, men det är ju ändå våra kunder som väljer vad de vill köpa!!!

Barnkläder

Vi tar in barnkläder från stl:50 till stl:170.

Babykläder- (från nyfödd upp till stl:74) På dessa storlekar är vi extra kräsna, vi har bara möjlighet att ta väldigt fina märken och 100% felfria kläder. Anledningen är att dessa storlekar inte är så lättsålda, då många nyblivna föräldrar får mycket nya kläder och är mer kräsna i början innan "ätasjälv och dagisåldern" börjar...

Plagg som många söker är vinteroveraller på vintern och fina bodys. Märken som efterfrågas är bla. Petit Bateau, Bon Point, Baby Dior, Burberry, Petit Patapon, Baby Mexx, Gant baby, Katvig, MINI A TURE Ytterkläder från Polarn o. Pyret och VER de TERRE

Barnkläder- (stl:80-130) Här säljer vi kläder som smör i solsken! Tänk bara på att sortera bort för slitna och trasiga kläder, stryk och vik dem väl så att de ser fina ut. Tänk även på att lämna in kläderna i rätt tid, lämna in så som du själv handlar! Lackskor, kavajer och lucianattlinnen i början av december, shorts och axelbandsklänningar i april osv.osv.

Märken som efterfrågas är bla. DKNY, Timberland, Gant, IKKS, Finger in the nose, Burberry, Molo, Bondelid, Bon Point, MARNI, Lacoste, Armani, Kenzo, Fransa, Quincy, Caramel Baby,Tods, Katvig
Vi säljer också Po.P, Mexx, Esprit om kläderna är i mycket fint skick.

Tonårskläder- (stl:140-170) Här är vi kräsna igen, endast mycket fina märkeskläder i gott skick, men har du sådana är de väldigt lättsålda. Populära märken är bla. Gant, DKNY, Ralph Lauren, Timberland, Lacoste, Quiksilve, Burberry, No.l.ita, Kenzo, Diesel, Fransa, Replay, Acne, m.fl.

Många frågar också efter kavajer i dessa storlekar!

Vi tar också in barnskor i alla storlekar, här tittar vi på hur de ser ut både på in-, ut- och undersida.

 

Damkläder

Vi säljer mest fina vardagskläder för en något yngre publik. Kläderna ska vara i gott skick och moderna. Här tar vi mest märkeskläder men även något från kedjorna om plaggen är trendiga och nästan nya. Vi har stor efterfrågan på fina märkesjeans, ytterkläder och väskor, dock inte märkeskopior. Märken som säljer bra är bla. Miss Sixty, Filippa K., Boomerang, Bruuns Bazaar, Acne, Whyred, Turnover, Seven, Diesel, Mulberry, Busnel, Anna Holtblad, Allegri, Hope, Gant Women, MARNI, Burberry, Day/Night, Odd Molly för att nämna några.

 

Herrkläder

Ja, denna lilla avdelning har vi svårt att fylla. Grabbar! Vad gör ni av era kläder? Vi har märkt att om vi väl får in fina plagg så säljer vi dem. Här tar vi gärna in tröjor, jackor och lediga kavajer. Märken som nu efterfrågas är både klassiska kläder så som Gant, Ralph Lauren, Hugo Boss, Filippa K. och Tiger men även märken för yngre killar som J.Lindeberg, Acne, Paul Smith, Whyred, Nudie m.fl.