Vanliga frågor och svar!

Här ska jag besvara några av de vanligaste frågorna som vi får. Får du inte svar på din, ring eller besök oss, adressen ser du allra längst ner!

Sidan är inte klar!!!

 

Fråga: Får jag betalt för mina kläder som jag lämnar in hos er?

Svar: Ja, i efterhand. Läs mer under "Sälja"

 

Fråga: Under vilka tider kan jag lämna in kläder till försäljning?

Svar: Alltid när vi har öppet!!! Vi prissätter dem däremot inte medan du väntar utan du får istället komma tillbaka en dag vi kommer överens om, oftast 1-2 dagar senare. Vill du godkänna priserna inna vi hänger ut dem till försäljning, var tydlig och säg till om det när du lämnar in dina kläder, det tillhör nämligen ovanligheten. Vi kan däremot inte låta dig godkänna större mängder med kläder om det inte är extremt fina, dyra och ovanliga kläder. Det bästa är att titta i butiken på hur vi prissätter och därefter avgöra om du vill lämna in hos oss eller inte. Jag har mer än 15års erfarenhet! För dig som aldrig lämnat in. KLICKA OCH LÄS DET HÄR!!!

 

Fråga: Varför prissätter ni inte direkt medan jag väntar?

Svar: Alla kläder prissätts av en och samma person -en hårt arbetande 2 barnsmor... Vi har märkt att det här systemet fungerar bra för oss då prissättningen blir jämnare, mer rättvis och går fortare. En fördel för dig som lämnar är att du slipper att vänta. Under högsäsonger kan köerna bli lååånga... Många av våra kunder har vi haft i många år, de "kan" mig, de vet vad jag tar in och hur prisättningen fungerar.

 

Fråga: Tar ni in vad som helst?

Svar: Nej! Nej Nej! Långt i från!!! På precis samma sätt som du väljer vad du vill köpa i en butik så väljer jag också vad jag vill sälja i min butik och jag är hårdare än sten... Är du den som ställer den här frågan MÅSTE DU LÄSA HÄR!!!

 

Fråga: Kan jag betala med kontokort?

Svar: Ja!

 

Fråga: Är det öppet köp på det jag köper?

Svar: Nej! Men på begäran kan du få det, säg till INNAN du betalar. Eftersom vi säljer allt åt andra så kan vi inte ta tillbaka varor som inte tagits på öppet köp. Öppet köp kan bara lämnas 1 dag.

 

Fråga: Men varför har ni inte allt på öppet köp?

Svar: Det finns främst tre anledningar. Vi säljer allt åt andra, vi äger alltså inte varorna i butiken. Det är mer omständligt och tar mer tid. Kunderna som lämnar in hos oss ska ha största möjlighet att få sina kläder sålda, och det får de om kläderna finns i butiken.

 

Fråga: Ni svarar inte i telefonen när jag ringer er?

Svar: Ofta har vi mycket att göra och hinner helt enkelt inte svara i telefonen. Lägg på och ring igen om 10 minuter. Vi tar hand om kunderna som väntar i butiken först. Just när vi öppnar och vid lunch är det många som ringer. Vår kontokortsmaskin går på samma linje som telefonen, vilket kan bryta en uppringning, vänta och ring igen om några minuter.

 

Fråga: Tar ni in ridkläder ?

Svar: Nej!!! Jag som tar emot kläder är tokallergisk och får både astma och allergi om man haft kläder i ett stall med hästar i. Tyvärr har det här blivit ett problem, jag har varit tvungen att lämna butiken i panik trots att jag alltid har medicin med mig. Så snälla!!! Inga ridkläder.

Sidan är inte klar!!!